Dagje uit in Doorn!

Voor zaterdag 4 oktober hadden wij (Elly en Herman Westra van
Stichting Kluiskamp) een uitnodiging ontvangen van Stichting Velp voor Oranje voor een dagje uit naar Huis Doorn in Doorn met vele andere vrijwilligers die zich inzetten voor Velp van Oranje. Verzamelpunt hiervoor  was bij ’t Sem Café in Velp waar de touringcar op ons stond te wachten voor vertrek naar Doorn.


Daar aangekomen moesten we nog een klein stukje lopen naar Huis Doorn
met het  omliggende mooie park met diverse afbeeldingen. We zijn ruim één uur in Huis Doorn geweest waarin zich vele kamers bevonden met waardevolle bezienswaardigheden van keizers en koninklijke families.

Toen we klaar waren gingen we gezamenlijk een heerlijk kopje koffie drinken bij het restaurant dat bij Huis Doorn behoort.

Hierna volgde een klein eindje lopen naar restaurant Plein 16 in het centrum van Doorn en werden verrast met een heerlijke lunch die er met smaak inging. Allemaal de buik vol gegeten te hebben gingen we terug richting touringcar om in te stappen voor de terugreis naar Velp.
Al met al was het een geslaagde dag met mooi weer en wij bedanken het bestuur van Velp voor Oranje heel hartelijk dat wij mee mochten genieten van deze dag.

Herman en Elly Westra

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s