Bingo in kerstsfeer

k56

Zaterdag 19 december was er veel belangstelling voor de kerstbingo.

De opkomst was naar volle tevredenheid. Er waren 48 enthousiaste deelnemers naar de bingo gekomen om deel te nemen aan het bingospel. Er waren mooie, leuke prijzen in kerststijl te winnen met daarnaast geldprijzen. In de zaal stond ook een prachtige grote kerstboom, waar de medewerkers van De Poort voor hadden gezorgd.

Ook waren er diverse kersttekeningen en versieringen door hen gemaakt om De Poort op te vrolijken. Een ieder die binnenkwam gaf een reactie op de sfeervolle ingerichte zaal en op de prijzentafel. Al met al was er veel aandacht besteed om een gezellige bingo in kerstsfeer te creëren.

Om 20.00 uur ging de bingo van start en werd het spannend wie er prijs zou hebben. Zoals gewoonlijk werden er weer 10 rondes gedraaid, waarvan 4 rondes bestaande uit prijzen en 5 rondes uit geldprijzen en een verrassingsronde.

Tussen de rondes door werden de deelnemers van een lekkere
versnapering voorzien en die ging er met smaak in. Na afloop van de bingo werden uit de ingeleverde bingobonnen met de  naam van de deelnemer 6 namen getrokken die een troostprijsje in ontvangst mochten nemen.

Een ieder werd héél hartelijk bedankt voor de komst. Tevens werd een ieder “Prettige Kerstdagen” en een “Gelukkig Nieuwjaar” toegewenst en hopelijk zien we elkaar weer op de bingo in januari. De datum hiervoor
is 30 januari.

Het bestuur, medewerkers en overige vrijwilligers

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: