Kaarten

Stichting Kluiskamp organiseert in de maanden september t/m mei  ėėnmaal in de veertien dagen op vrijdagavond een kaartavond,  waar men gezellig met elkaar kan jokeren en klaverjassen. Voor iedere tafel hebben we een prijs. Er wordt niet in competitieverband gekaart.

De locatie is lokaal 6 van de v/m Dr. van Voorthuijsenschool, Schoolstraat 12 – Velp.

Vanaf  19.15 uur staat de deur open en wordt u hartelijk welkom geheten met een  gratis kopje koffie of thee. Om 20.00 uur beginnen we met het kaarten. Deelnamekosten bedragen p.p. per avond € 2,50.

Tussen het kaarten door wordt er een kleine verloting gehouden met leuke prijzen. De opbrengsten die uit de kaartavonden worden behaald gaan in zijn geheel naar goede doelen, samenlevingsprojecten voor kinderen in de gemeente Rheden en in het algemeen zieke kinderen.

Heeft u interesse om te kaarten en wilt u hiermede ons doel ondersteunen waarvoor wij ons als Stichting inzetten  neem dan contact op met Elly Westra (026-3635068) of Lenie Deegens (026-3620059). Zij kunnen u vertellen hoe het kaarten gaat en welke doelen er zoal door Kluiskamp zijn gedoneerd.

Uiteraard bent u  tijdens de kaartavonden van harte welkom om indruk te krijgen en vragen te stellen. Dit kan ook via het contactadres of via  info@kluiskamp.nl

In het data-overzicht kunt u zien welke vrijdagavonden er gekaart word.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s